ZL_2Z8A1608_TOUR_rF.jpg

Zara Larsson

 

Rösten. Karisman. Modet. Kreativiteten. Frispråkigheten. Scenshowen. Uppriktigheten. Låtskrivarfärdigheterna. Det finns hur många ingångar som helst till Zara Larsson. Var och en för sig imponerar, lägger du ihop dem är det lätt att bli yr i huvudet. Särskilt om du väger in hennes ålder och allt hon trots den har hunnit med. Internationella hits som Uncover, Carry You Home, Rooftop, Lush Life, Never Forget You, Ain’t My Fault och Ruin My Life talar sitt tydliga språk. P3 Guld-. Grammis- och Rockbjörnen-vinster gör inget för att tona ner känslan av att vi talar om en karriär som redan är remarkabel och lång men där de högt ställda målen fortfarande finns kvar. Till SVT sa hon 2018: 

 
 
Jag är nöjd med det jag åstadkommit, men jag är verkligen inte klar. Jag vill ta det till en nivå där jag kan turnera runt om i världen och sälja ut arenor. Det är drömmen.
— Zara Larsson, SVT 2018
 

Efter att hon 2014 gav ut sitt debutalbum har Zara Larsson genom stenhårt arbete och oomtvistad talang nått en unik position som bland annat lett till att hon fått uppträda med David Guetta på öppnings- och avslutningsceremonierna vid UEFA Euro Cup 2016 samt öppna för Beyoncé på massiva Formation World Tour i London. För att inte tala om hyllade framträdanden på MTV EMA 2016 och i tv-program som Ellen DeGeneres Show och The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Zara Larsson har av regeringen tilldelats prestigefyllda Musikexportpriset och är en feministisk symbol som av Time Magazine utsetts till en av de ”30 Most Inluential Teens of 2016”. När Zara Larsson gjorde succé på Way Out West sommaren 2019 skrev Aftonbladet: ”Spelningen blir ofta en lektion i total självsäkerhet. Allting faller på plats: stegen, sången, attityden.”

Agent: Markus Wiking

 
 
 

Liknande artister