Oscar Zia och Guleed till Live Nation

 
oscar.guleed.jpg

Oscar Zia och Guleed ansluter till Live Nations agentur

Vi välkomnar varmt två nya starka namn till Live Nation-familjen.

Oscar Zia
Senast Oscar Zia släppte ny musik var det höst och året var 2018. Det känns kanske inte som så längesen, men mycket har hänt sen dess.

Nio månader senare sjunger Oscar uppgivet på singeln “Finns det nån” om att stå utanför en port där man nyss bodde ihop med nån och att ”Odengatan luktar piss”. Fyllehånglen är utbytta mot fyllebråk och känslan av att gå hem tillsammans med nån genom natten är utbytt mot att gå hem ensam, röka tre cigg i rad och plocka upp sin telefon som man kastat i marken samtidigt som man undrar var allt gick fel.

Läs mer om Oscar här.
För bokning kontakta oss här.

Guleed
Tidigare i år släppte Malmö New Wave-artisten Guleed sitt debutalbum 50 Grader i februari. Gästar albumet gör Malmö-kollegorna Ozzy, Adam Aden och Valon, samt Icekiid och Gilli från Danmark. 2016 kom Guleeds första officiella låt, “Samma spår”, som följts upp med en rad singlar samt EP:n Under tiden året därpå.

Guleed, 24, har rötter i Somalia och är född och uppvuxen på Möllevången. I hans musik det somaliska arvet men även spår av de senaste ljudbilderna från Jamaica, Europa och USA, och Guleeds musik har mer gemensamt med ett internationellt sound än vad som för tillfället är trendigt på den svenska scenen.

Med nytt album på gång så har Guleed nya mål och flera milstolpar att nå inför 2020.

Läs mer om Guleed här.
För bokning kontakta oss här.

 
 
NyheterMy Larsson