Felix Sandman åker på turné i höst!

Skärmklipp 2019-08-26 13.47.25.png
 

I skrivande stund har han precis avslutat Rockbjörnens 40-årsjubileum med ett maxat framträdande inför ett exalterat Kungsträdgården i Stockholm. Ikväll var Felix Sandman nominerad i kategorierna Årets Manliga Liveartist, Årets Fans och Årets Konsert. Nu kan vi avslöja att fansen får se mer av honom i höst när han åker på Sverigeturné.

Biljetter och info hittar du på LiveNation.se

Vilket år det har varit för Felix Sandman. Från solodebutenEVERY SINGLE DAY och det hyllade debutalbumet har Felix tagit ett enormt steg. I rollen som Sebastian i Sveriges första Netflixserie Störst Av Allt har han slagit sig utanför Sveriges gränser då serien gjort succé över hela världen

Felix har fortsatt släppa ny musik efter att turnerat med debutalbumet under hösten 2018. Senast gav han oss MIDDLE OF NOWHERE vilken vi nyss såg honom uppträda med på Rockbjörnen. Innan turnén kan vi vänta oss ännu mer musik.

Förra året vann han en Rockbjörn för Årets Genombrott. Ikväll hade Felix hela tre välförtjänta nomineringar i kategorierna Bästa Manliga Liveartist, Bästa Konsert och Bästa fans. Den 4 oktober går startskottet för hans första, egna turné någonsin. Det blir helt klart något nytt och spännande för fansen att se fram emot. Vi längtar!

Datum:
4/10 – Falu Bowling & Krog, Falun
5/10 – Partille Arena, Partille
11/10 – The Tivoli, Helsingborg
12/10 – Bogrens Salonger, Skövde
18/10 – Cinema, Enköping
19/10 - Arbis, Norrköping
25/10 – Ritz, Örebro
26/10 – KB, Malmö
8/11 – Rex, Umeå
9/11 – Verandan, Skellefteå

Läs mer om Felix >

Boka för ditt event >

 
 
My Larsson