Molly-Liten.jpg

Molly Hammar

 

EP’n SEX släpptes 2018 i juni och markerar slutet på den gamla Molly och början på den nya, mognare Molly. EP’n innehåller sex stycken sensuella och själfulla R&B-spår och tonar ned hennes tidigare stora powerhouse vokaler till en mer intim och hudnära röst. SEX blev en helt ny start för den redan sedan tidigare eftertraktade och guldsäljande artisten och låtskrivaren.

SEX-singlarna Blossom och Drive blev bägge framgångsrika och har skapat en helt ny publik för Molly. Sedan releasen av EP’n förra året, så har hon rest mellan Stockholm, London och LA och skrivit nya låtar både till sig själv och för andra. Under 2018 medverkade Molly i bejublade artistframträdanden, bland annat Musikhjälpen. Hon gjorde även stor succé på både Guldbaggegalan och Grammis.

 
 
 
And I know we ain’t got our shit together.
But I’m never looking for perfection, no.
— Molly Hammar, "Words"
 

En andra EP planeras att släppas till hösten 2019 och denna gång skriver hon bland annat om dynamiken inom förhållanden, hennes egen identitet och galna nätter i London. De två första singlarna No Place Like Me och Words har redan lämnat mersmak efter mer musik!

Agent: Lisa Appelgren

 
 
 

Liknande artister