Bröderna Henrik och Tom Ljungqvist har genom hela livet ridit på en kreativ krusning där deras gemenskap kring musiken alltid funnits närvarande. Deras efternamn binder nu dem tillsammans med mer än bara blodsband, då dom tillsammans bildar bandet JUNG (inspirerat av just deras efternamn, Ljungqvist).

Henrik har dom senaste åren jobbat med sitt indie-rockband Join The Riot, som haft stora framgångar i Asien där dom bland annat är signade på ett majorbolag samt turnerat ett flertal gånger.

Tom har gått en annan väg, där han på några få år etablerat på toppen av den moderna humorscenen med flera framgångsrika humorkoncept på Instagram, intervjuformat på Youtube med några av Sveriges mest namnkunniga gäster och en podcast med närmare 50.000 lyssnare i veckan.

 
 
When you fall in love with somebody
You fall in love with the whole damn body
— JUNG "Formula"
 

Debuten kom 2018 med den genuina popballaden Vera . Senare kom hiten Wasteland som följdes upp av EP:n Formula. Idag har brödraduon uppnått miljontals streams, spelats på radio och gjort en utsåld spelning på Debaser i Stockholm. Nu är de aktuella med senaste i love you, i love you och vi väntar otåligt på mer musik från JUNG.

Agent: Henrik Lindblom

 
 
 

Liknande artister