Julia-Liten.jpg

JULIA ADAMS

 

Julia Adams är en del av den nya generationens unga, begåvade, skinn på näsan-artister och låtskrivare i Sverige. 2015 släppte hon debut-EP:n Chanslös under eget namn och sedan dess har Julia fortsatt gå sin egen väg och skapat drömmig, beatbaserad popsaga efter vart annan. Allt jag nånsinSom jag0400AMdeja vu, och senaste singeln R, alla skrivna av henne själv.

Julia skriver texter på svenska, personliga och medryckande vare sig det är ballader, R’n’B, eller renodlade poplåtar, och alltid med hög igenkänningsfaktor – om det så handlar om vänskapsrelationer som plötsligt tar slut, destruktiva förhållanden eller att väckas av det där booty call-messet mitt i natten.

 
 
Så jävla oförmögen att se dina gester som någonting fint
— Julia Adams "Allt jag nånsin"
 

Sedan Chanslös har Julia turnerat runt ett slutsålt Sverige som förband åt Mwuana samt öppnat för Jonathan Johansson. Alla tre singlarna från EP:n fick rotation hos P3, likaså singlarna efter det, Spegelbilddeja vu och RAllt jag nånsin valdes även till sjätte bästa låt under 2015. Julia har också uppmärksammats för sin solomusik i bloggar och andra medier, och tidningen GAFFA listade henne överst på deras lista över up-and-coming artister under 2016. Hon har dessutom en röst som klarar i princip vilken låt som helst och hon har gjort hyllade covers av allt från Drake’s Hotline Bling till Zara Larssons Only you (Bara du).

2018 var ett produktivt och spännande år för Julia Adams. Hon rivstartade årets med ny musik, hon delade scen med artister som Molly Sandén och Zara Larsson på succéfestivalen Queens of Pop och snart kommer ännu mer ny musik från Julia!

Agent: Ariya Miveh

 
 
 

Liknande artister