Bishara fick i mars 2018 en förfrågan av sin musiklärare att sjunga i matsalen på sin skola. Då var han helt omedveten om sin förmåga att kunna sjunga. Han valde att lägga upp klipp på Instagram och direkt så rasslade det till i följarantal. Han fortsatte att lägga upp covers och fick otroligt mycket positiva kommentarer på hans klipp och idag har han över 150 000 följare på Instagram och över 9 miljoner visningar. I januari släppte han sin debutsingel ’Home’ där han demonstrerar sin distinkta sångröst och sin förmåga att förmedla en känsla via musiken. Home släpptes som en försmak till hans andra singel ’On My Own’ som han uppträde med under Melodifestivalen 2019 där han kom på en hedervärd andraplats. Bisharas uppträdande i TV-programmet var första gången han någonsin stod på en riktig scen och han tog sig direkt in i svenska folkets hjärtan.

 
 
 

Under sommaren uppträdde han tillsammans med Benjamin Ingrosso på Gröna Lunds stora scen där de tillsammans framförde ’On My Own’ till en publik på 11 000.  Kort därefter släppte han sin tredje singel ’Love Don’t Let Me Down’ som släpps som dubbelspår med både remix och original. En hjärtskärande ballad om kärlek och viljan att hitta den rätta. 

Efter releasen av ’Love Don’t Let Me Down’ har Bishara spenderat sommaren 2019 med att turnera över hela Sverige med Rix FM och även uppträtt på Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg och Svenska Nationaldagsfirandet på Skansen. Han blev även nominerad i det hedersfulla priset Rockbjörnen som ’Årets Genombrott’ och tidigare i år vann han Nickelodeons pris för ’Årets Stjärnskott’. Nu gör sig Bishara redo för att snart släppa mer musik och visa sin otroliga talang och fantastiska röst för hela världen. 


Agent:  Henrik Lindblom
Pressmaterial:
Klicka Här

 
 
 

Liknande artister