Bishara, som under mars 2018 fick en förfrågan av sin musiklärare att sjunga i matsalen på sin skola var då helt omedveten om sin förmåga att kunna sjunga. Han valde då att lägga upp klipp på Instagram och direkt så rasslade det till i följarantal. Han fortsatte att lägga upp covers och fick otroligt mycket positiva kommentarer på hans klipp och idag har han över 150 000 följare på Instagram och över 9 miljoner visningar. I januari släppte han sin debutsingel ’Home’ där han demonstrerar sin distinkta sångröst och sin förmåga att förmedla en känsla via musiken. Home släpptes som en försmak till hans andra singel ’On My Own’ som han uppträde med under Melodifestivalen 2019 där han kom på en hedervärd andraplats. Bisharas uppträdande i TV-programmet var första gången han någonsin stod på en riktig scen och han tog sig direkt in i svenska folkets hjärtan. Hans egna ord om uppträdandet: ”Allt jag vill är att sprida kärlek och förhoppningsvis påverka människor med min musik.” ’On My Own’ gick direkt in som #2 på Spotify topp 50, blev adderad på Sveriges största radiokanaler och har idag sålt platina.

 
 
 

I början av sommaren gästade han Benjamin Ingrosso under den fullproppade konserten på Gröna Lund då de tillsammans framförde ’On My Own’. Kort därefter släppte han sin tredje singel ’Love Don’t Let Me Down’, en hjärtskärande ballad om kärlek och viljan att hitta den rätta. 

Bishara har spenderat sommaren 2019 med att turnera över hela Sverige med Rix FM och även uppträtt på Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg och Svenska  Nationaldagsfirandet på Skansen. Han blev även nominerad till en Rockbjörn för ’Årets Genombrott’ och tidigare i år vann han Nickelodeons pris för ’Årets Stjärnskott’. Nu gör sig Bishara redo för att snart släppa mer musik och visa sin otroliga talang och fantastiska röst för hela världen. 

Agent: Henrik Lindblom

 
 
 

Liknande artister