BENJAMIN-Webb.jpg

Benjamin Ingrosso

 

En förstaplats i Melodifestivalen, listtoppande debutalbum, utsåld turnéfinal på hemmaplan och flera nomineringar i både P3 Guld och Grammis. Benjamin Ingrosso har redan ett imponerande CV och på bara ett år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister. Efter att tagit Sverige till Eurovision och vunnit en Rockbjörn för Årets Manliga Artist släppte han sitt debutalbum ’IDENTIFICATION’ under hösten 2019. Albumet placerade sig i toppen av albumlistan och har idag sålt guld.

 
 
If you only can grow up, you’ll wake up and see
— Benjamin Ingrosso "Costa Rica"
 

Direkt efter släppet av debutalbumet åkte Benjamin ut på en omfattande Sverigeturné tillsammans med Felix Sandman. Från första stoppet hyllades turnén av både fans och media. Aftonbladet benämnde turnén som ”genomgående underhållande och ursnygg” och DN skrev att turnéfinalen på ett utsålt Cirkus i Stockholm var ”den kanske största händelsen i genren i år”.

Under våren 2019 tog han sin hyllade show på egen vårturné. Turnerandet övergick till sommar och i augusti stod det klart att Benjamin även är årets favorit då han fick sin andra rockbjörn i kategorin Årets Manliga Liveartist.

Agent:  Henrik Lindblom
Pressmaterial:
Klicka Här

 
 
 

Liknande artister